tss rendezvény dj pápa
TSS Rendezvény Dj

Bemutatkozás

Tóth Tamás vagyok, 32 éves, zenemegszállott. Nehéz visszaemlékezni, hogy is kezdődött… Talán fél éves lehettem, mikor édesapám a Boney-M-től bömbölő Videoton HS500-as hangfalak elé rakott, mondván, hogy „had szokja…” :) . Zenei repertoáromban a 60-as évektől kezdve egészen napjainkig találhatók számok, gyakorlatilag az összes populáris stílusban. Néhány példa: Pop, Funky, Rock, Rock & Roll, Jazz, Blues, RnB, Soul, Hip-hop, Reggae, Dancehall, többfajta elektronikus zene, valamint még további számtalan és kortalan irányzat. 15 éves korom óta foglalom el magam napi szinten zenével és hangosítással, nagyjából ettől az időponttól kezdve volt nagy álmom, hogy egy szép napon lemezlovas lehessek. Az utóbbi másfél évtizedben folyamatosan foglalkoztam mixeléssel és fejlesztettem technikai tudásomat, rengeteg eszközön, rengeteg stílusban, rengeteg helyen. Igyekeztem a névjegyemet a helyi, magánhangosításokon túl alkotói környezetben is letenni, 2016 óta tagja vagyok a pápai KalapKabát zenekarnak effekt és scratch DJ-ként, mint DJ Androméda. A névvel még Holczy bajtársam néhány lemezborítóján is találkozhattok, a közreműködők között.

2018 nyarától a számos magánrendezésű bulit követő pozitív visszajelzésnek köszönhetően immár a nagyközönségtől is várom a szíves megkereséseket.
Találékony és mindig jókedvű feleségemmel és egyben segítőmmel, Tóth-Ácsbold Inezzel karöltve igyekszünk minél szélesebb körű szórakoztatást nyújtani nektek. Az Ő első számú feladata a kapcsolattartás a közönséggel és egyéb szolgáltatókkal, az egyedi igények tolmácsolása illetve a hangulat minél magasabb szinten tartása. Megújított, hangosabb, fényesebb és látványosabb technikával vállaljuk különböző rendezvények, céges party-k, szülinapok, házibulik és nem utolsó sorban esküvők teljes körű hang és fénytechnika biztosítását, a lehető legjobb és legemlékezetesebb élményt adva nektek. Elkötelezettek vagyunk a megrendelőink felé és célunknak tartjuk a minőségi szórakoztatást, mindig a közönség igényeit szem előtt tartva. Nem dohányzom és mivel mindenhova autóval érkezem nem is iszom alkoholt, nálunk nincs emiatt szünet, vagy fennakadás. Számlaképes (Áfás), MAHASZ jogdíjakat befizető, LegálisDJ vagyok, előre megkötött szerződéssel dolgozunk, velünk nem érhet kellemetlen meglepetés ezen a téren sem. Számunkra a lényeg, hogy minél tovább maradhassunk Nálad, hisz ez azt is jelzi, hogy jó a buli :). Fontos még megemlíteni, hogy mindketten beszélünk angolul (és nagyon alapszinten németül), így az idegen nyelvű megkereséseket is szívesen vesszük.

Nézz körül weblapunkon és keress minket tehát bizalommal!

Tóth Tamás
TSS
Tamás, TSS Rendezvény DJ
Tamás, TSS Rendezvény DJ