tss rendezvény dj pápa

Esküvői DJ

TSS Lagzi
TSS Lagzi
TSS Lagzi
Mindenekelőtt szeretnénk nektek gratulálni a nagy alkalomhoz! Esküvőtök napja biztosan egy olyan emlék lesz az életetekben, ami örökre megmarad. Engedjétek meg, hogy ehhez mi is hozzá tehessünk egy picit, vagy inkább sokat, természetesen a lehető legjobb értelemben! :) Segítünk átgondolni a lényegi kérdéseket:DJ vagy zenekar legyen a lagzin?

Alapvető kérdés a szervezéskor, hogy
DJ-re vagy zenekarra bízzuk a talpalávaló biztosítását. Egyéni véleményem szerint manapság nagyobbak az esküvők zenei és technikai elvárásai mint régen, amit a legtöbb esetben egy egyszemélyes „szintis” zenész már nem tud teljes körűen kielégíteni, így őt kivenném a lehetőségek közül. A legfontosabb előnyei egy jó esküvői DJ-nek a zenekarral szemben, hogy szélesebb zenei repertoárral dolgozik, magas minőségű, hibátlan hangtechnikával, és mindezt egész este csinálja, töredék áron egy elismert zenekarhoz képest. Természetesen a jó élőzene utánozhatatlan hangulatát nem tudjuk és nem is szeretnénk kiváltani, de aki a szokásos mulatóson és a közismert hagyományos magyar vagy külföldi tánczenéken túl fiatalosabb vagy csak egyszerűen más stílusokat is szeretne hallani élete legfontosabb napján, annak egy esküvői DJ-re van szüksége!Milyen esküvői DJ-t válasszak?

Ha már eldöntöttétek, hogy DJ kell nektek, akkor a következő fogós-ravasz kérdés az, hogy kit választatok. Alaposan megfontolandó döntés, gondoljatok bele:
az ő felelősége nem kisebb, mint a Nagy Napotok hangulatának kiteljesítése, a legprofibb szinten. Összefoglaljuk nektek, hogy mikre van szükségetek, ha a megfelelő esküvői DJ-t keresitek:

Hatékony kapcsolatfelvétel, személyes találkozó
Rugalmasság, jó kommunikációs képességek
Segítőkészség, hatékony kooperáció a terveiteket illetően, egyedi igények megoldására való hajlam
• A lebonyolításhoz szükséges hang- és fénytechnika megléte, megfelelő kezelése
• Igény esetén a
szertartáshangosítást is meg tudja oldani
• A zenei stílusa kellően nyitott egy esküvőhöz és a közönséghez
Találékony és mindig jókedvű
• Külleme az eseménynek megfelelő, öltözködése elegáns
Pontos és körültekintő
Szerzői jogi háttere rendben van, MAHASZ jogdíjakat fizeti illetve az adatszolgáltatást elvégzi, a legbiztosabb ha fent van a LegálisDJ.hu weboldalon (és érvényes a jogosítása).
Árai megfizethetők és értékhelyesek, előre megkötött szerződéssel dolgozik, feltételei világosak, apró betűs trükkökhöz nem folyamodik
• Nem a konkurens szolgáltatók gyengéivel érvel, hanem a
saját erősségeivel.

Keressetek minket bizalommal és meglátjátok: mi mindet ki tudjuk pipálni. Alapfelszerelésünk tökéletesen alkalmas 150 fő maximum létszámú esküvők magas minőségű kiszolgálására. Írjátok meg a helyszínt, az időpontot, a hozzávetőleges létszámot és egyéb igényeiteket (pl.: igényeltek-e szertartáshangosítást)!Mit ad hozzá a Nagy Napotokhoz a TSS Rendezvény DJ?

Az alapvető elvárásokat már letisztáztuk. Számos DJ büszkélkedhet rajtunk kívül a fenti lista tökéletes teljesítésével, hisz ezek azok a szempontok amitől az esküvői zeneszolgáltató emléke pozitív marad még évek múltán is, enélkül nem űzhető ez a szakma hosszú távon. Van azonban néhány további nüansz, ami miatt az eddig minket választó párok mindegyike örömmel és szívesen emlékszik vissza ránk. Ezek azok az apróságok, amik miatt
a lagzi végére barátsággá koronázzuk a kapcsolatunkat a Nagy Napon. Vegyük végig, hogy néz ki egy általános TSS lagzi, a legeslegelejéről:

Kapcsolatfelvétel: Legyen szó e-mailről, Facebook-ról, telefonról, nekünk az a legfontosabb, hogy minél gyorsabban minél hasznosabb információkkal szolgáljunk nektek. Tisztában vagyunk vele, hogy nem arra vagytok kíváncsiak először, hogy milyen áramigényünk van, ha minket választatok. :) Minden esetben kaptok tőlünk egy e-mailt, melyben az árat és a legfontosabb információkat találjátok, hivatkozásokkal (melyeket megnyitva további részleteket tudhattok meg, ha kíváncsiak vagytok).

Első találkozás: Ha elnyerte a tetszésetek az ajánlat a következő lépcső a személyes találkozó. Ekkor tudjuk megismerni egymást és közösen ötletelni az esküvőt illetően. Ne feledjétek! Mi már egy házaspár vagyunk, saját tapasztalatokkal a ti oldalatokról is. Tudunk ajánlani további szolgáltatókat, programokat; elmondjuk mikre érdemes figyelnetek és mitől lesz még varázslatosabb a Nagy Nap. Ilyenkor tudtok véglegesen megrendelni minket egy szolgáltatói szerződés aláírásával.

Előkészületek: Egészen a Nagy Napig bármikor kereshettek minket kérdéseitekkel, írhatjátok zenei ötleteiteket. Minél többet tudunk meg a kívánt repertoárról annál jobban eltaláljuk majd. Ekkor válogathatjátok ki (akár ajánlásaink alapján) a szertartás zenéket, nyitótánc zenét és a lagzi többi elemére vonatkozó számokat (torta, gyertyafény-keringő, menyasszonytánc. stb.)

Második találkozás: Igen. Van még egy. :) Természetesen ez már nem „kötelező” program, viszont mi mindig örömmel veszünk még egy személyes egyeztetést az esküvő előtt 1-2 héttel. Erre az időpontra már nagyjából letisztázottak a lényegi kérdések. A vendégösszetétel, a programok, az időpontok és a helyszín technikai adottságai. Ekkor beszéljük meg a konkrétumokat. Nyilván rugalmasan kezeljük mindezt, akár videochat vagy egyéb megoldások is működhetnek ekkor már.

Lakodalom: A vendégérkezés előtt mi már (technikai igényektől függően) kb. másfél órával megérkezünk a helyszínre. Nem szeretjük, ha a vendégsereg találkozik bármilyen ládával, felesleges kábellal vagy bármivel ami nem a felszereléshez tartozik. Amennyiben igényeltek szertartáshangosítást, külön hangrendszert építünk fel erre a célra is.
A Nagy Napotokon igyekszünk mindig az előre
részletesen egyeztetett programhoz tartani magunkat és folyamatos kapcsolatban állunk a többi szolgáltatóval és veletek is. Elsőszámú szempont, hogy mindenki jól érezze magát, pláne Ti, hisz ez a Ti Nagy Napotok. Ha kell, hatékonyan improvizálunk és igyekszünk lehető legtöbb vendég kedvébe tenni. (zenei felhozatalunkat és technikánkat külön oldalon részletezzük, ha esetleg kérdésed volna, lehet hogy megtalálod rá a választ GYIK oldalunkon)
Ha vége a bulinak, amilyen gyorsan tudunk összepakolunk és
örömmel várjuk a visszajelzéseiteket. Természetesen nem rögtön utána. :)

Hát ettől vagyunk Mi a TSS.
Közvetlenség, segítőkészség, jókedv, találékonyság. Próbáljátok ki! Nem fogtok csalódni. Írjátok meg a helyszínt, az időpontot, a hozzávetőleges létszámot és egyéb igényeiteket (pl.: igényeltek-e szertartáshangosítást)!

Rólunk mondták...

"Kedves Tamás és Inez! Köszönjük a hétvégét! Nagyon jól éreztük magunkat, és nem csak mi, hanem a vendégektől is ezt a visszajelzést kaptuk. Arról nem beszélve, hogy olyan embereket megmozgattatok, akik az esküvő előtt fogadkoztak, hogy nem fognak táncolni. Sikerült a korosztályok közti szakadékot is áthidalni, jó volt látni gyereket, fiatalt, felnőttet és időset egyszerre a táncparketten. Mindenki hallhatott a saját ízlésének megfelelő zenét, odafigyeltetek a kívánságaikra és a mi kéréseinket is 100%-ban teljesítettétek. Köszönjük,hogy az estét levezényeltétek és gördülékenyen ment minden. Ha számít, csak ajánlani tudunk benneteket és az biztos, hogy a 10 éves házassági évfordulonkón is ti fogtok zenélni!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Fanni és Máté
Pápa, 2019
"Nagyon köszönjük Tamásnak és Ineznek, hogy elvállalták az esküvőnk, lakodalmunk hangosítását, a zene szolgáltatását. Az első megbeszélés során eldöntöttük: "Ők kellenek nekünk!" Szimpatikus páros, rugalmasak és felkészültek. Nem okoz gondot nekik az improvizálás, megtesznek mindent annak érdekében, hogy az Ifjú pár ugyanúgy szórakozhasson, mint a Násznép. A hang- és fénytechnika komoly és ők profin kezelik (kül- és beltéren egyaránt)! Fergeteges hangulatot varázsoltak a hajnalig tartó lakodalomba, megmozgattak mindenkit gyerektől - nyugdíjasig! Nagyon meg vagyunk elégedve azzal a szolgáltatással amit nyújtottak! Örömmel ajánljuk mindenkinek!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Iza és Lackó
Sárvár, 2019
"Nagyon örülünk neki, hogy rájuk bíztuk az esküvőnk zenei lebonyolítását, igazán szuper hangulatot csináltak és felejthetetlené varázsolták az esténket. Már az első találkozás alkalmával megtaláltuk a közös hangot, és igyekeztek minden kérésünket teljesíteni. Egyedi ötleteikkel segítettek minket az előkészületek folyamán, és a nagy napon is minden a megbeszéltek szerint zajlott. Kifogástalan volt a hangzás és a fények, igazán felkészült csapat. Tökéletesen sikerült az esküvőnk, köszönjük nekik. Ha egy jó hangulatú, színvonalas szolgáltatást kerestek, őket szívből ajánljuk!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Szilvi és Zsolti
Pápa, 2019
További véleményeket a REFERENCIÁKBAN találtok.
További képeket a GALÉRIÁBAN találtok.

További szolgáltatások

Esküvői DJ
Esküvői DJ

Mindenekelőtt szeretnénk nektek gratulálni a nagy alkalomhoz! Ez egy olyan nap lesz az életetekben, aminek az emléke örökre megmarad. Engedjétek meg, hogy ehhez mi is hozzá tehessünk egy picit, vagy inkább sokat!

Kattints a bővebb infókért!
Rendezvény DJ
Rendezvény DJ

Privát buli? Sportrendezvény? Szilveszter? Szülinap? Esetleg házibuli, vagy egyéb? Keress minket és mi gondoskodunk róla, hogy a lehető legjobb hangulat legyen az eseményen, minőségi szórakoztatással, hozzád és a vendégeidhez igazítva!

Kattints a bővebb infókért!
Céges Party DJ
Céges Party DJ

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk céges party, céges rendezvény illetve gála vacsorára szóló DJ szolgáltatásunkat. Műsorunk felépítése rendkívül sokszínű és minden esetben igazodik a megrendelő igényeihez.

Kattints a bővebb infókért!