tss rendezvény dj pápa
TSS Rendezvény Dj

TSS Esküvői DJ:
a Nagy Nap legjobb választása

TSS Esküvői Dj
Lemezlovas esküvőre
Dj esküvőre

A Nagy Nap

Mindenekelőtt szeretnénk nektek gratulálni az alkalomhoz! Az esküvőtök biztosan egy olyan emlék lesz számotokra, ami örökre megmarad majd. Engedjétek meg, hogy az emléktáratokhoz mi is hozzá tehessünk néhány varázslatos pillanatot! :) Tudjuk, hogy a zenei szolgáltató kérdésében nehéz döntés előtt álltok, először is segítünk nektek átgondolni a lényegi kérdéseket:

DJ vagy zenekar legyen a lagzin?

Alapvető kérdés a szervezéskor, hogy az esküvőre lemezlovas legyen, vagy zenekarra bízzuk a talpalávaló biztosítását. Egyéni véleményem szerint manapság nagyobbak az esküvők zenei és technikai elvárásai mint régen, amit a legtöbb esetben egy egyszemélyes „szintis” zenész már nem tud teljes körűen kielégíteni, így őt kivenném a lehetőségek közül. A legfontosabb előnyei egy jó esküvői DJ-nek a zenekarral szemben, hogy szélesebb zenei repertoárral dolgozik, magas minőségű, hibátlan hangtechnikával, és mindezt egész este csinálja, töredék áron egy elismert zenekarhoz képest. Természetesen a jó élőzene utánozhatatlan hangulatát nem tudjuk és nem is szeretnénk kiváltani, de aki a szokásos mulatóson és a közismert hagyományos magyar vagy külföldi tánczenéken túl fiatalosabb vagy csak egyszerűen más stílusokat is szeretne hallani élete legfontosabb napján, annak egy esküvői DJ-re van szüksége! A legjobb választással kapcsolatban van egy bővebb bolgbejegyzésünk is.

Milyen DJ-t válasszak?

Ha már eldöntöttétek, hogy DJ kell nektek, akkor a következő fogós-ravasz kérdés az, hogy kit válasszatok. Alaposan megfontolandó döntés, gondoljatok bele: az ő felelősége nem kisebb, mint a Nagy Napotok hangulatának kiteljesítése, a legprofibb szinten. A témában született egy Blogbejegyzésünk is, ahol egy kicsit személyesebb hangvételben olvashattok segítséget a témában. Ezt kihagyva összefoglaljuk nektek, hogy mikre van szükségetek, ha a megfelelő esküvői DJ-t keresitek:

Hatékony kapcsolatfelvétel, személyes találkozó
Rugalmasság, jó kommunikációs képességek
Segítőkészség, hatékony kooperáció a terveiteket illetően, egyedi igények megoldása
• A lebonyolításhoz szükséges hangtechnika és fénytechnika megléte, megfelelő kezelése
• Igény esetén a
szertartáshangosítást is meg tudja oldani
• A zenei stílusa kellően nyitott egy esküvőhöz és a közönséghez
Találékony és mindig jókedvű
• Külleme az eseménynek megfelelő,
öltözködése elegáns
Pontos és körültekintő
Jogi háttere rendben van, MAHASZ jogdíjakat fizeti illetve az adatszolgáltatást elvégzi, a legbiztosabb ha fent van a LegálisDJ.hu weboldalon (és érvényes a jogosítása), illetve számlaképes
Árai megfizethetők és értékhelyesek, előre megkötött szerződéssel dolgozik, feltételei világosak, apró betűs trükkökhöz nem folyamodik
• Nem a konkurens szolgáltatók gyengéivel érvel, hanem a
saját erősségeivel.

A TSS Esküvői Dj nyilván
minden pontot kipipál, de ezzel még nincs vége! Miért érdemes még az említetteken felül minket választani?
Esküvői DJ, Lemezlovas esküvőre, DJ a Nagy Napra

Mit ad hozzá a Nagy Napotokhoz a TSS Rendezvény DJ?

Az alapvető elvárásokat már letisztáztuk. Számos lemezlovas büszkélkedhet rajtunk kívül a fenti lista tökéletes teljesítésével, hisz ezek azok a szempontok amitől az esküvői zeneszolgáltató emléke pozitív marad még évek múltán is, enélkül nem űzhető ez a szakma hosszú távon. Sok helyen hangoztatjuk, hogy mi egy kicsit egyedibbek vagyunk. Van tehát néhány további nüansz, ami miatt az eddig minket választó párok mindegyike örömmel és szívesen emlékszik vissza ránk. Ezek azok az apróságok, amik miatt a lagzi végére barátsággá koronázzuk a kapcsolatunkat a Nagy Napon. Vegyük végig, hogy néz ki egy általános TSS lagzi, a legeslegelejéről:

Kapcsolatfelvétel: Legyen szó e-mailről, Facebook-ról, telefonról, nekünk az a legfontosabb, hogy minél gyorsabban minél hasznosabb információkkal szolgáljunk nektek. Tisztában vagyunk vele, hogy nem arra vagytok kíváncsiak először, hogy milyen áramigényünk van, ha minket választatok. :) Minden esetben kaptok tőlünk egy e-mailt, melyben az árat és a legfontosabb információkat találjátok, hivatkozásokkal (melyeket megnyitva további részleteket tudhattok meg, ha kíváncsiak vagytok).

Első találkozás: Ha elnyerte a tetszésetek az ajánlat a következő lépcső a személyes találkozó. Ekkor tudjuk megismerni egymást és közösen ötletelni az esküvőt illetően. Ne feledjétek! Mi már egy házaspár vagyunk, saját tapasztalatokkal a ti oldalatokról is. Tudunk ajánlani további szolgáltatókat, programokat; elmondjuk mikre érdemes figyelnetek és mitől lesz még varázslatosabb a Nagy Nap. Ilyenkor akár véglegesen is meg tudtok rendelni minket egy szolgáltatói szerződés aláírásával, vagy igény szerint pár napos döntési időt biztosítunk.

Előkészületek: Egészen a Nagy Napig bármikor kereshettek minket kérdéseitekkel, írhatjátok zenei ötleteiteket. Minél többet tudunk meg a kívánt repertoárról annál jobban eltaláljuk majd. Ekkor válogathatjátok ki (akár ajánlásaink alapján) a szertartás zenéket, nyitótánc zenét és a lagzi többi elemére vonatkozó számokat (gyertyafény-keringő, menyasszonytánc stb.)

Második találkozás: Igen. Van még egy. :) Ez már nem „kötelező” program, viszont mi mindig örömmel veszünk még egy személyes egyeztetést az esküvő előtt hozzávetőleg egy héttel. Erre az időpontra már nagyjából letisztázottak a lényegi kérdések. A vendégösszetétel, a programok, az időpontok és a helyszín technikai adottságai. Ekkor beszéljük meg a konkrétumokat. Nyilván rugalmasan kezeljük mindezt, akár videochat vagy egyéb megoldások is működhetnek ekkor már.

Lagzi: A vendégérkezés előtt mi már (technikai igényektől függően) kb. két órával megérkezünk a helyszínre. Nem szeretjük, ha a vendégsereg találkozik bármilyen ládával, felesleges kábellel vagy bármivel ami nem a felszereléshez tartozik. Amennyiben igényeltek szertartáshangosítást, külön hangrendszert építünk fel erre a célra is.
A Nagy Napotokon igyekszünk mindig az előre
részletesen egyeztetett programhoz tartani magunkat és folyamatos kapcsolatban állunk a többi szolgáltatóval és veletek is. Elsőszámú szempont, hogy mindenki jól érezze magát, pláne Ti, hisz ez a Ti Nagy Napotok. Ha kell, hatékonyan improvizálunk és igyekszünk lehető legtöbb vendég kedvébe tenni. (zenei felhozatalunkat és technikánkat külön oldalon részletezzük, ha esetleg kérdésed volna, lehet hogy megtalálod rá a választ GYIK oldalunkon)
Ha vége a bulinak, amilyen gyorsan tudunk összepakolunk és
örömmel várjuk a visszajelzéseiteket. Természetesen nem rögtön utána. :)

Hát ez a TSS esküvői Dj.
Profizmus, közvetlenség, segítőkészség, jókedv, találékonyság. Ezektől vagyunk Mi a Nagy Nap legjobb választása. Próbáljátok ki! Nem fogtok csalódni.
TSS Esküvői DJ
TSS Esküvői DJ
TSS Esküvői DJ

Hova és milyen esküvőre érdemes a TSS Rendezvény Dj-t választani?

Alapfelszerelésünk tökéletesen alkalmas maximum 150 fős esküvők magas minőségű kiszolgálására. Technikánkról olvashattok bőven az ide vágó "Technika" oldalunkon. Ez nem azt jelenti, hogy nagyobbakat nem vállalunk, csupán oda szükség lehet egyéb eszközökre, melyről egyeztetnünk kell.

Ami a
helyszíneket illeti: Bár országszerte szórakoztatunk, elsősorban Pápa 80-100 km-es vonzáskörzetébe tartozó településekre járunk a legszívesebben. Tehát alapvetően Veszprém megye, Győr-Moson-Sopron megye, Vas  megye, Fejér megye, Zala megye és Komárom-Esztergom megye élvezi a kedvezményesebb kiszállási feltéteket, így az esküvői rendezvényeink nagy részét is ezeken a környékeken tartottuk eddig. A teljesség igénye nélkül az alábbi településeken vannak a legfelkapottabb helyszínek:

- Győr
- Veszprém
- Somló
- Balaton (jellemzően északi part)
- Tapolca
- Ajka
- Zirc
- Székesfehérvár
- Celldömölk
- Sárvár
- Sümeg
- Szombathely
- Mosonmagyaróvár
- Csorna
- Kapuvár
- Zalaegerszeg
- Egyéb települések a körön belül...

De mi az ára TSS esküvői DJ-nek 2023-ban?

Fontos erről is beszélni, hisz 2023-ban egy Nagy Nap ára a csillagos ég is lehet, mindenkinek csak a pénztárcája szab határt. Vannak azonban dolgok amiken kár spórolni, amire két fő magyarázat van:


  • Egyrészt ha nem akkora részét teszi ki egy esküvő büdzséjének amin sokat lehetne fogni. Erre gyakorlatilag a legjobb példa az esküvőtök zenei szolgáltatója, ami ha reálisan nézzük nem tesz ki többet a teljes költségvetés kb. 10%-ánál.

  • Ami viszont ennél is fontosabb: Egy profi, megfelelő referenciákkal és minőségi technikával rendelkező esküvői Dj az egyik legfontosabb láncszeme a lakodalom sikerének, így ebben az esetben a túlzottan garasos gondolkodás nagy hiba lehet.

A témában egy bő szóra eresztett blogbejegyzésünk is van, melyet ITT olvashattok el. Összefoglalva és összehasonlítva a piacon szereplő szolgáltatókat, a TSS Esküvői DJ elmondhatja magáról, hogy a technikájához, tapasztalataihoz és nívójához mérten kiváló az ár-érték aránya.

TSS Esküvői DJ
TSS Esküvői DJ
TSS Esküvői DJ

Esküvői DJ szolgáltatásunkról mondták...

"Kedves Tamás és Inez! Köszönjük a hétvégét! Nagyon jól éreztük magunkat, és nem csak mi, hanem a vendégektől is ezt a visszajelzést kaptuk. Arról nem beszélve, hogy olyan embereket megmozgattatok, akik az esküvő előtt fogadkoztak, hogy nem fognak táncolni. Sikerült a korosztályok közti szakadékot is áthidalni, jó volt látni gyereket, fiatalt, felnőttet és időset egyszerre a táncparketten. Mindenki hallhatott a saját ízlésének megfelelő zenét, odafigyeltetek a kívánságaikra és a mi kéréseinket is 100%-ban teljesítettétek. Köszönjük,hogy az estét levezényeltétek és gördülékenyen ment minden. Ha számít, csak ajánlani tudunk benneteket és az biztos, hogy a 10 éves házassági évfordulonkón is ti fogtok zenélni!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Fanni és Máté
Pápa
"Nagyon köszönjük Tamásnak és Ineznek, hogy elvállalták az esküvőnk, lakodalmunk hangosítását, a zene
szolgáltatását. Az első megbeszélés során eldöntöttük: "Ők kellenek nekünk!" Szimpatikus páros, rugalmasak és felkészültek. Nem okoz gondot nekik az improvizálás, megtesznek mindent annak érdekében, hogy az Ifjú pár ugyanúgy szórakozhasson, mint a Násznép. A hang- és fénytechnika komoly és ők profin kezelik (kül- és beltéren egyaránt)! Fergeteges hangulatot varázsoltak a hajnalig tartó lakodalomba, megmozgattak mindenkit gyerektől - nyugdíjasig! Nagyon meg vagyunk elégedve azzal a szolgáltatással amit nyújtottak! Örömmel ajánljuk mindenkinek!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Iza és Lackó
Sárvár
"Inez és Tamás a legjobbfejek ez már az első találkozáskor kiderült. Nagyon könnyű velük egy húron pendülni, hiszen végtelenül rugalmasak és nyitottak minden ötletre emellett a saját tapasztalatukkal és tanácsaikkal is sokat segítenek a részletek kidolgozásában. A sok teendő mellett megnyugtató érzés volt, hogy a zenei szolgáltatással kapcsolatban a legkisebb aggodalom sem merült fel bennünk. A mi esetünkben az időjárás okozott fejtörést a kültéri esküvőnk megvalósításában de Nekik hála az utolsó pillanatig húzhattuk a döntést azzal kapcsolatban, hogy hova pakoljanak és megtarthattuk álmaink esküvőjét kültéren, majd egy óriási bulit csaptunk hajnalig. Nélkülük ez nem sikerült volna.  Profi csapatot alkotnak, szívből ajánljuk őket!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Adri és Ádi
Győr
További véleményeket a REFERENCIÁKBAN találtok.

Válogatott fotó és videó zóna

TSS Esküvői DJ - Szél Fiai Fogadó
TSS Esküvői DJ - Ötház Birtok, szertartáshangosítás
TSS Esküvői DJ - Secret Lake, szertartáshangosítás
TSS Esküvői DJ - Huszár Étterem, szertartáshangosítás
TSS Esküvői DJ - Secret Lake, szertartáshangosítás 2
TSS Esküvői DJ - Ötház Birtok, szertartáshangosítás 2
TSS Esküvői Dj - Hangár61, vacsora
TSS Esküvői DJ - UGO Birtok
TSS Esküvői Dj - Hangár61, esküvői nyitótánc
TSS Esküvői DJ - Zöldfa Étterem, esküvői nyitótánc
TSS Esküvői DJ - Huszár Vendéglő, torta
TSS Esküvői DJ - Secret Lake, esküvői nyitótánc
TSS Esküvői DJ - Ötház Birtok, lakodalom
TSS Esküvői DJ - Vadkert Major, gyertyafény keringő
TSS Esküvői DJ - UGO birtok
TSS Esküvői DJ - Vadkert Major, gyertyafény keringő 2
TSS Esküvői DJ - Land-Plan Hotel
TSS Esküvői DJ - Hangár61, lakodalom
TSS Esküvői DJ - Zöldfa Étterem, esküvői buli 3
TSS Esküvői DJ - Vadkert Major, esküvő
TSS Esküvői Dj - Hangár 61, limbó hintó
TSS Esküvői DJ - Szél Fiai Fogadó
TSS Esküvői DJ - Landplan Hotel
TSS Esküvői DJ - Zöldfa Étterem, esküvői buli
TSS Esküvői DJ - Ugo birtok
TSS Esküvői DJ - Ötház Birtok, esküvői buli
TSS Esküvői DJ - Ötház birtok, esküvői buli 2
TSS Esküvői DJ - Zöldfa étterem, táncpárbaj
TSS Esküvői DJ - Secret Lake, YMCA
TSS Esküvői DJ - Vadkert Major, esküvői buli 2
TSS Esküvői DJ - Ugo birtok
TSS Esküvői DJ - Malom tó, esküvői buli
TSS Esküvői DJ - Zöldfa Étterem, menyasszonytánc
TSS Esküvői DJ - Ugo birtok
TSS Esküvői DJ - Ötház birtok, vonatozás
TSS Esküvői DJ - Ugo birtok
TSS Esküvői DJ - Malom Tó - esküvői buli
TSS Esküvői DJ - Ugo birtok
TSS Esküvői DJ - Ötház birtok, menyasszonyrablás
TSS Esküvői DJ - Ugo birtok
TSS Esküvői DJ - Malom Tó, esküvői buli 3
TSS Esküvői DJ - Ötház Birtok, Zorba Dance
TSS Esküvői DJ - Ugo birtok
TSS Esküvői DJ - Vadkert Major, menyasszonyrablás
TSS Esküvői DJ - Ötház, menyasszonyrablás
TSS Esküvői DJ - Malom Tó, Tóth Tamás
TSS Esküvői DJ - Szél Fiai Fogadó
TSS Esküvői DJ - Hangár 61, Tóth Tamás
További képeket  és videókat a GALÉRIÁBAN találtok.

Lemezlovas esküvőre | DJ a Nagy Napra

Szimpatikusak vagyunk? Írjátok meg a helyszínt, az időpontot, a hozzávetőleges létszámot és egyéb igényeiteket (pl.: szeretnétek-e hogy mi hangosítsuk ki a helyszíni szertartást), valamint hogy bíztatok-e meg/ terveztek megbízni ceremóniamester vagy vőfélyt a Nagy Nap koordinálásra és már küldjük is az árajánlatot! Kapcsolatra fel, katt a linkre! :)