tss rendezvény dj pápa
TSS Rendezvény Dj

Szolgáltatásaink

Esküvői Dj
Mindenekelőtt szeretnénk nektek gratulálni az alkalomhoz! A Nagy Nap emléke biztosan örökre megmarad. Ne bízzátok a véletlenre és vállasszatok profi zenei szolgáltatót az esküvőtökre! Mi garantáltan megtöltjük az "emlékládát" szebbnél szebb képekkel. :)

Kattints a bővebb infókért!
Rendezvény Dj
Sportrendezvény? Szilveszter? Szülinap? Privát buli? Esetleg házibul vagy egyéb? Keress minket és mi gonsokodunk róla, hogy a lehető legjobb hangulat legyen az eseményen! Minőségi szórakoztatás, hozzád és a vendégeidhez igazítva.

Kattints a bővebb infókért!
Céges Party Dj
Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk céges party, céges rendezvény illetve gála vacsorára szóló DJ szolgáltatásunkat. Műsorunk felépítése rendkívül sokszínű és minden esetben igazodik a megrendelő igényeihez.

Kattintson a bővebb infókért!

TSS Rendezvény DJ - A minőségi DJ szolgáltatás

Kedves Látogató!

Üdvözöllek az oldalunkon, Tóth Tamás vagyok!

Ha
minőségi DJ szolgáltatást keresel a rendezvényedre, a legjobb helyen jársz! Zenei repertoáromban a 60-as évektől kezdve egészen napjainkig találhatók számok, gyakorlatilag az összes populáris stílusban. Néhány példa: Pop, Funky, Rock, Rock & Roll, Jazz, Blues, RnB, Soul, Hip-hop, Reggae, Dancehall, többfajta elektronikus zene, valamint még további számtalan és kortalan irányzat. Minőségi felszerelésünkkel vállaljuk különböző rendezvények, céges party-k, szülinapok, házibulik és nem utolsó sorban esküvők teljes körű és hang- és fénytechnika biztosítását, a lehető legjobb és legemlékezetesebb élményt adva nektek, kiemelkedően jó ár-érték arányban.

Találékony és mindig jókedvű feleségemmel és egyben segítőmmel,
Tóth-Ácsbold Inezzel karöltve igyekszünk minél szélesebb körű szórakoztatást nyújtani nektek, akár egyedi igények megoldásával is. Inez első számú feladata a kapcsolattartás a közönséggel és egyéb szolgáltatókkal, az egyedi igények tolmácsolása, illetve a hangulat minél magasabb szinten tartása. Biztosíthatlak róla, hogy mindketten azon leszünk, hogy a rendezvényed sikeres, igényes és emlékezetes legyen minden résztvevőnek!

Nézz bele szolgáltatás kínálatunkba, zenei stílusunkba, technikai felszerelésünkbe és fordulj hozzánk bizalommal, ha kérdésed volna és esetleg nem találtad volna meg GYIK oldalunkon!
Kellemes böngészést kívánunk! :)
Inez és Tamás, TSS Rendezvény DJ

Vélemények rólunk:

"Kedves Tamás és Inez! Köszönjük a hétvégét! Nagyon jól éreztük magunkat, és nem csak mi, hanem a vendégektől is ezt a visszajelzést kaptuk. Arról nem beszélve, hogy olyan embereket megmozgattatok, akik az esküvő előtt fogadkoztak, hogy nem fognak táncolni. Sikerült a korosztályok közti szakadékot is áthidalni, jó volt látni gyereket, fiatalt, felnőttet és időset egyszerre a táncparketten. Mindenki hallhatott a saját ízlésének megfelelő zenét, odafigyeltetek a kívánságaikra és a mi kéréseinket is 100%-ban teljesítettétek. Köszönjük,hogy az estét levezényeltétek és gördülékenyen ment minden. Ha számít, csak ajánlani tudunk benneteket és az biztos, hogy a 10 éves házassági évfordulonkón is ti fogtok zenélni!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Fanni és Máté
Pápa
"Nagyon köszönjük Tamásnak és Ineznek, hogy elvállalták az esküvőnk, lakodalmunk hangosítását, a zene szolgáltatását. Az első megbeszélés során eldöntöttük: "Ők kellenek nekünk!" Szimpatikus páros, rugalmasak és felkészültek. Nem okoz gondot nekik az improvizálás, megtesznek mindent annak érdekében, hogy az Ifjú pár ugyanúgy szórakozhasson, mint a Násznép. A hang- és fénytechnika komoly és ők profin kezelik (kül- és beltéren egyaránt)! Fergeteges hangulatot varázsoltak a hajnalig tartó lakodalomba, megmozgattak mindenkit gyerektől - nyugdíjasig! Nagyon meg vagyunk elégedve azzal a szolgáltatással amit nyújtottak! Örömmel ajánljuk mindenkinek!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Iza és Lackó
Sárvár
"Nagyon örülünk neki, hogy rájuk bíztuk az esküvőnk zenei lebonyolítását, igazán szuper hangulatot csináltak és felejthetetlené varázsolták az esténket. Már az első találkozás alkalmával megtaláltuk a közös hangot, és igyekeztek minden kérésünket teljesíteni. Egyedi ötleteikkel segítettek minket az előkészületek folyamán, és a nagy napon is minden a megbeszéltek szerint zajlott. Kifogástalan volt a hangzás és a fények, igazán felkészült csapat. Tökéletesen sikerült az esküvőnk, köszönjük nekik. Ha egy jó hangulatú, színvonalas szolgáltatást kerestek, őket szívből ajánljuk!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Szilvi és Zsolti
Pápa

TSS Blog

Blogunkon szakmánkhoz kapcsolódó témákat gyűjtünk össze és bontjuk ki nektek

Ajánlott szolgáltatók

"TSS kompatibilis" szolgáltatók listája, vőfélyek, ceremóniamesterek, fotósok és videósok

Galéria

Képgyűjtemény, folyamatos feltöltés alatt...
Vélemények és referencia helyszínek.

Gyakran Ismételt Kérdések

Még mielőtt feltennéd a benned felmerült kérdéseket, lehet, hogy itt megtalálod rá a választ!

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink részletes leírásai.

Zenei stílusok

Zenei stílusaink rövid leírása, segítségnyújtás a Te bulid zenei igényeinek belövésére.

Technika

Technikai felszerelésünk, hangtechnikánk, fényeink rövid bemutatása

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Bemutatkozás

Rövid bemutatkozás.