tss rendezvény dj pápa

Szolgáltatásaink

Esküvői DJ
Esküvői DJ

Mindenekelőtt szeretnénk nektek gratulálni a nagy alkalomhoz! Ez egy olyan nap lesz az életetekben, aminek az emléke örökre megmarad. Engedjétek meg, hogy ehhez mi is hozzá tehessünk egy picit, vagy inkább sokat!

Kattints a bővebb infókért!
Rendezvény DJ
Rendezvény DJ

Privát buli? Sportrendezvény? Szilveszter? Szülinap? Esetleg házibuli, vagy egyéb? Keress minket és mi gondoskodunk róla, hogy a lehető legjobb hangulat legyen az eseményen, minőségi szórakoztatással, hozzád és a vendégeidhez igazítva!

Kattints a bővebb infókért!
Céges Party DJ
Céges Party DJ

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk céges party, céges rendezvény illetve gála vacsorára szóló DJ szolgáltatásunkat. Műsorunk felépítése rendkívül sokszínű és minden esetben igazodik a megrendelő igényeihez.

Kattints a bővebb infókért!

TSS Rendezvény DJ - A minőségi DJ szolgáltatás

Kedves Látogató!
Üdvözöllek az oldalunkon, Tóth Tamás vagyok!

Ha
minőségi DJ szolgáltatást keresel a rendezvényedre, a legjobb helyen jársz! Zenei repertoáromban a 60-as évektől kezdve egészen napjainkig találhatók számok, gyakorlatilag az összes populáris stílusban. Néhány példa: Pop, Funky, Rock, Rock & Roll, Jazz, Blues, RnB, Soul, Hip-hop, Reggae, Dancehall, többfajta elektronikus zene, valamint még további számtalan és kortalan irányzat. Minőségi felszerelésünkkel vállaljuk különböző rendezvények, céges party-k, szülinapok, házibulik és nem utolsó sorban esküvők teljes körű és hang- és fénytechnika biztosítását, a lehető legjobb és legemlékezetesebb élményt adva nektek, kiemelkedő ár-érték arányban.

Találékony és mindig jókedvű feleségemmel és egyben segítőmmel,
Tóth-Ácsbold Inezzel karöltve igyekszünk minél szélesebb körű szórakoztatást nyújtani nektek, akár egyedi igények megoldásával is. Inez első számú feladata a kapcsolattartás a közönséggel és egyéb szolgáltatókkal, az egyedi igények tolmácsolása, illetve a hangulat minél magasabb szinten tartása. Biztosíthatlak róla, hogy mindketten azon leszünk, hogy a rendezvényed sikeres, igényes és emlékezetes legyen minden résztvevőnek!

Nézz bele szolgáltatás kínálatunkba, zenei stílusunkba, technikai felszerelésünkbe és fordulj hozzánk bizalommal, ha kérdésed volna és esetleg nem találtad volna meg GYIK oldalunkon!
Kellemes böngészést kívánunk! :)
Inez és Tamás, TSS Rendezvény DJ

Vélemények rólunk:

"Nagyon tudjuk ajánlani bárkinek Tomiékat. Rugalmasak, kedvesek, könnyen megtaláltuk a közös hangot már az előzetes egyeztetésekkor is. A nagy napunkon pedig hihetetlen hangulatot csináltak, épp ahogy szerettük volna. Szuperek vagytok, köszönjük!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Julcsi és Gábor
Örvényes, 2019
"Nagyon köszönjük Tamásnak és Ineznek, hogy elvállalták az esküvőnk, lakodalmunk hangosítását, a zene szolgáltatását. Az első megbeszélés során eldöntöttük: "Ők kellenek nekünk!" Szimpatikus páros, rugalmasak és felkészültek. Nem okoz gondot nekik az improvizálás, megtesznek mindent annak érdekében, hogy az Ifjú pár ugyanúgy szórakozhasson, mint a Násznép. A hang- és fénytechnika komoly és ők profin kezelik (kül- és beltéren egyaránt)! Fergeteges hangulatot varázsoltak a hajnalig tartó lakodalomba, megmozgattak mindenkit gyerektől - nyugdíjasig! Nagyon meg vagyunk elégedve azzal a szolgáltatással amit nyújtottak! Örömmel ajánljuk mindenkinek!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Iza és Lackó
Sárvár, 2019
"Nagyon örülünk neki, hogy rájuk bíztuk az esküvőnk zenei lebonyolítását, igazán szuper hangulatot csináltak és felejthetetlené varázsolták az esténket. Már az első találkozás alkalmával megtaláltuk a közös hangot, és igyekeztek minden kérésünket teljesíteni. Egyedi ötleteikkel segítettek minket az előkészületek folyamán, és a nagy napon is minden a megbeszéltek szerint zajlott. Kifogástalan volt a hangzás és a fények, igazán felkészült csapat. Tökéletesen sikerült az esküvőnk, köszönjük nekik. Ha egy jó hangulatú, színvonalas szolgáltatást kerestek, őket szívből ajánljuk!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Szilvi és Zsolti
Pápa, 2019

Bemutatkozás

Rövid bemutatkozás.

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink részletes leírásai.

Zenei stílusok

Zenei stílusaink rövid leírása, segítségnyújtás a Te bulid zenei igényeinek belövésére.

Technika

Technikai felszerelésünk, hangtechnikánk, fényeink rövid bemutatása

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Galéria

Képgyűjtemény, folyamatos feltöltés alatt...
Vélemények és referencia helyszínek.

Gyakran Ismételt Kérdések

Még mielőtt feltennéd a benned felmerült kérdéseket, lehet, hogy itt megtalálod rá a választ!