tss rendezvény dj pápa
TSS Rendezvény Dj

Technika

Hidd el, ez sokkal fontosabb oldal, mint elsőre gondolnád. A feleségem szerint túlságosan minőségmániás vagyok, de úgy gondolom ennek csak így van értelme. Na jó... Bizonyos esetekben attól tartok igaza van, de ez alapvetően elvi kérdés. Egy előadására valamit is adó DJ igyekszik a lehető legminőségibb cuccal zenélni. Természetesen mindenkinek mások az elvárásai, de hidd el, neked fogok segíteni a következő közhellyel még akkor is, ha esetleg nem ránk fog esni a választásod, mikor az est hangos és fényes részét tervezed: „Olcsó húsnak híg a leve.

Hangtechnika

Minden profi zenei és hangosítás szolgáltatónak rendelkeznie kell a kellő szakértelemmel és a megfelelő szintű technikával egy esemény lebonyolításához. Ne legyünk naivak, az árajánlatadásnál még a piac minden szereplőjében megvannak az imént említett becses tulajdonságok, az ördög a részletekben rejlik. Sokszor hallom az ügyfelektől a bűvös kérdést: „Hány wattos hangfalaid vannak?” Ilyenkor mindig megfordul bennem, hogy adok egy gyorstalpalót a kérdezőnek a decibelek és a wattok viszonyáról, de ezt a gondolatot másfél másodperces hatásszünetet követően gyorsan elhessegetem és biztosítom róla, hogy nálam ezzel nem lesz gond. Elég hangos lesz és profin fog szólni. :)

Szertartáshangosítás

Ehhez a témakörhöz tartozik az esküvők alkalmával tartandó polgári vagy templomi szertartások hangosítása is. Felszerelésünk teljesen külön álló részét képezi az erre szolgáló technika, melynek segítségével magas minőségben oldjuk meg ezt nektek. Vezetékes és vezeték nélküli, minőségi mikrofonok és/vagy fejmikrofon/csiptetős mikrofonok segítségével dolgozunk, digitális keverőpulttal. A felszerelés mindenki által felismert előnye, hogy ezzel sokkal könnyebben kezeljük például a mikrofonban hallható szelet, gerjedést vagy egyéb felmerült helyszíni problémákat. Ezen kívül az sem utolsó szempont, hogy nincs szükség külön keverőasztalra a kezeléshez és a bevonuló/aláfestő/kivonuló zenék lejátszához, elég csupán egy tablet. Így akár a közönség egy tagjaként tudok jelen lenni, nem zavarok bele egyetlen fotóba sem.

Fénytechnika

Fontos még kiemelni a fénytechnikát, ami nagyban járul hozzá az est hangulatához. Profi felszerelésünkkel nem csak a táncteret borítjuk hangulat- és disco fénybe, akár egy nagyobb terem, vagy aula hangulatvilágításához is hozzá tudunk járulni, a ma divatos falmegvilágítással. Ezzel akár a rendezvény színvilágához tartozó fénybe tudjuk borítani a "tett színhelyét". :) Mikor pedig elindul a buli és végre teljes életre kelnek a hangfalak is, robot és derby lámpákkal fokozzuk a hangulatot.
Mi azt valljuk: Egy megfelelő szintű technikai felszerelésnek, minőségileg, esztétikailag és műszakilag is rendben kell lennie, valamint minimalizálni kell a meghibásodások kockázatát. Ezért választottunk világszerte elismert márkákat, melyeket a szakma ismer és elismer, kompromisszummentesen, újonnan vásárolva. Másik fontos szempont a „duplázás” elve. Bár folyamatosan karbantartott és ellenőrzött eszközökkel dolgozunk, Murphy törvényével senki sem szállhat harcba: ami elromolhat, az előbb-utóbb el is romlik. Igyekszünk a felszerelésünk minden eleméből tartalékot vinni a helyszínre, hogy az esetleges kellemetlen meglepetést gyorsan és helyben javítani tudjuk.
TSS Rendezvény DJ technika
Néhány sokaknak unalmas részlet:

- Rane One motorizált DJ kontroller
- dB Technologies topládák
- RCF topládák
- Alto mélyládák
- Sennheiser, Shure és AKG mikrofontechnika
- Digitális (tablettel irányított) keverőpult
- Fémvázas mobil DJ pult
- Gravity állványtechnika
- Led par lámpák
- Robotlámpák
- Derby lámpák
- UV lámpák
- Effektlámpák
- Reggeligsorolhatnám', minőségi kiegészítő és biztonsági felszerelések... :)

A legfontosabb minden rendezvény esetén, hogy tisztában legyünk a hangosítani és világítani kívánt hely adottságaival, az esetleges egyéb elvárt szolgáltatásokkal (pl.: lemezjátszó, vetítés, beszédhangosítás, extra hangtechnika, stb…), valamint egy hozzávetőleges létszámmal. Ezek tudatában biztosítunk, hogy tőlünk pontosan
azt kapod (vagy talán még többet is), amire neked szükséged van.

Még egy apróság, amit szeretnék kiemelni: Nálam nem fogsz hallani recsegős Youtube felvételeket, gyenge minőségű mp3-akat, ugyanis mint mondtam: javíthatatlanul minőségmániás vagyok. :)