tss rendezvény dj pápa

Rendezvény DJ

TSS Rendezvény DJ
TSS Rendezvény DJ
TSS Rendezvény DJ
Kedves Látogató / Rendezvényszervező!

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljuk
privát, sport, szilveszteri, születésnapi, házibuli illetve egyéb igény szerinti rendezvényekre szóló DJ és hangosítás szolgáltatásunkat. Műsorunk felépítése rendkívül sokszínű és minden esetben igazodik a megrendelő igényeihez. Erről bővebben ITT olvashatsz.

Az esemény előkészületeire, lebonyolítására és utómunkálatainak részleteire különösen nagy figyelmet fordítunk.
Munkánkra alaposak vagyunk, magas technikai felszereltségű eszközökkel dolgozunk. Találékony és mindig jókedvű segítőmmel karöltve igyekszünk minél szélesebb körű, minőségi és színvonalas szórakoztatást nyújtani nektek, számtalan stílusban. Nálunk nincs szünet, műsorunk folyamatos és megszakításmentes.

Áraink nem rögzítettek, minden esetben külön egyeztetést követően tudunk neked ajánlatot adni, az igények felmérése után. A megrendelést követően szolgáltatásigényedet szerződéskötéssel rögzítjük, tevékenységünkről Áfás számlát állítunk ki a teljesítést követően.

Ha a rendezvényednél fontos szempont a
minőségi kiszolgálás, a széles zenei repertoár és a jó hangulat, fordulj hozzánk bizalommal!

TSS Rendezvény DJ csapata

További szolgáltatások

Esküvői DJ
Esküvői DJ

Mindenekelőtt szeretnénk nektek gratulálni a nagy alkalomhoz! Ez egy olyan nap lesz az életetekben, aminek az emléke örökre megmarad. Engedjétek meg, hogy ehhez mi is hozzá tehessünk egy picit, vagy inkább sokat!

Kattints a bővebb infókért!
Rendezvény DJ
Rendezvény DJ

Privát buli? Sportrendezvény? Szilveszter? Szülinap? Esetleg házibuli, vagy egyéb? Keress minket és mi gondoskodunk róla, hogy a lehető legjobb hangulat legyen az eseményen, minőségi szórakoztatással, hozzád és a vendégeidhez igazítva!

Kattints a bővebb infókért!
Céges Party DJ
Céges Party DJ

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk céges party, céges rendezvény illetve gála vacsorára szóló DJ szolgáltatásunkat. Műsorunk felépítése rendkívül sokszínű és minden esetben igazodik a megrendelő igényeihez.

Kattints a bővebb infókért!