tss rendezvény dj pápa

Céges Party DJ

TSS céges party DJ
TSS céges party DJ
TSS céges party DJ
Kedves Cégvezető / Rendezvényszervező!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk
céges party, céges rendezvény illetve gála vacsorára szóló DJ szolgáltatásunkat. Műsorunk felépítése rendkívül sokszínű és minden esetben igazodik a megrendelő igényeihez. Erről kötetlenebb stílusban ITT olvashat bővebben.

Az esemény előkészületeire, lebonyolítására és utómunkálatainak részleteire különösen
nagy figyelmet fordítunk. Munkánkra alaposak vagyunk, magas technikai felszereltségű eszközökkel dolgozunk. Elkötelezettek vagyunk a megrendelőink felé és célunknak tartjuk a minőségi, színvonalas szórakoztatást. Nálunk nincs szolgáltatói szünet, műsorunk folyamatos és megszakításmentes.

Igény esetén természetesen igyekszünk a felmerült egyéb igényeket is kielégíteni. Előzetes egyeztetés után meg tudjuk oldani például beszédek hangosítását, extra látványtechnikát vagy vetítést is.

Áraink nem rögzítettek, minden esetben külön egyeztetés után tudunk ajánlatot adni. A megrendelést követően szolgáltatásigényét szerződéskötéssel rögzítjük, tevékenységünkről Áfás számlát állítunk ki a teljesítést követően.

Ha a rendezvényénél fontos szempont a minőségi kiszolgálás, a széles zenei repertoár és a jó hangulat, forduljon hozzánk bizalommal!

TSS Rendezvény DJ csapata

További szolgáltatások

Esküvői DJ
Esküvői DJ

Mindenekelőtt szeretnénk nektek gratulálni a nagy alkalomhoz! Ez egy olyan nap lesz az életetekben, aminek az emléke örökre megmarad. Engedjétek meg, hogy ehhez mi is hozzá tehessünk egy picit, vagy inkább sokat!

Kattints a bővebb infókért!
Rendezvény DJ
Rendezvény DJ

Privát buli? Sportrendezvény? Szilveszter? Szülinap? Esetleg házibuli, vagy egyéb? Keress minket és mi gondoskodunk róla, hogy a lehető legjobb hangulat legyen az eseményen, minőségi szórakoztatással, hozzád és a vendégeidhez igazítva!

Kattints a bővebb infókért!
Céges Party DJ
Céges Party DJ

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk céges party, céges rendezvény illetve gála vacsorára szóló DJ szolgáltatásunkat. Műsorunk felépítése rendkívül sokszínű és minden esetben igazodik a megrendelő igényeihez.

Kattints a bővebb infókért!