tss rendezvény dj pápa
TSS Rendezvény Dj

Céges Party DJ

TSS céges party DJ
TSS céges party DJ
TSS céges party DJ
Kedves Cégvezető / Rendezvényszervező!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk
céges party, céges rendezvény illetve gála vacsorára szóló DJ szolgáltatásunkat. Műsorunk felépítése rendkívül sokszínű és minden esetben igazodik a megrendelő igényeihez. Erről kötetlenebb stílusban ITT olvashat bővebben.

Az esemény előkészületeire, lebonyolítására és utómunkálatainak részleteire különösen
nagy figyelmet fordítunk. Munkánkra alaposak vagyunk, magas technikai felszereltségű eszközökkel dolgozunk. Elkötelezettek vagyunk a megrendelőink felé és célunknak tartjuk a minőségi, színvonalas szórakoztatást. Nálunk nincs szolgáltatói szünet, műsorunk folyamatos és megszakításmentes.

Igény esetén természetesen igyekszünk a felmerült egyéb igényeket is kielégíteni. Előzetes egyeztetés után meg tudjuk oldani például beszédek hangosítását, extra látványtechnikát vagy vetítést is.

Áraink nem rögzítettek, minden esetben külön egyeztetés után tudunk ajánlatot adni. A megrendelést követően szolgáltatásigényét szerződéskötéssel rögzítjük, tevékenységünkről Áfás számlát állítunk ki a teljesítést követően.

Ha a rendezvényénél fontos szempont a minőségi kiszolgálás, a széles zenei repertoár és a jó hangulat, forduljon hozzánk bizalommal!

TSS Rendezvény DJ csapata