tss rendezvény dj pápa
TSS Rendezvény Dj

Blog - TSS Rendezvény DJ

Esküvői DJ Árak 2021, avagy mit nevezünk jó ár-érték aránynak

Tudom, hogy erre keresed a választ kedves Olvasó, a fejedbe látok. :) Voltam a cipődben én is, hisz már túl vagyok életem Nagy Napján ezért is tudom, hogy nehéz a dolgod. Egy lagzi tervezésénél szükség van sarokszámokra, amivel számolnotok kell. Meddig nyújtózkodhattok? Hogyan kaptok minőségi szolgáltatást jó áron? Mennyit érdemes áldoznotok erre? Ezekre igyekszünk választ adni a bejegyzésben.
Esküvő DJ árak
Kattints ide a teljes bejegyzéshez

Szertartás és vacsora zenék a Nagy Napra

Ötleteket keresel a polgári szertartás aláfestő zenéire? Keresed a legmegfelelőbb bevonuló zenét? Nincs még elképzelésed, hogy milyen háttérzene illik a vacsorához és a lagzira hangolódáshoz? Segítünk neked jó tanácsokkal, tippekkel; elmondjuk mikre érdemes figyelni és milyen zenéktől lesz varázslatos a Nagy Nap. A zenehallgatáshoz szükséged lesz a Spotify segítségére!
Szertartás és vacsora zenék
Kattints ide a teljes bejegyzéshez

DJ vagy zenekar az esküvőre

Kedves Jegyespár, akik már rádöbbentetek, hogy egy esküvő mennyi szervezést, felkészülést és döntést igényel! Engedjétek meg, hogy segítsek nektek egy picit, hogy mérlegelni tudjátok a zeneszolgáltatóval kapcsolatos választási lehetőségeket. A fő kérdés rendszerint az, hogy a talpalávalót Esküvői Dj-re, vagy zenekarra bízzuk. Lássuk melyik való nektek!
TSS Esküvői Dj
Kattints ide a teljes bejegyzéshez

Számkérés buli közben?

Sokan azt gondolják, hogy ez egy érzékeny téma egy lemezlovasnak, de szerintem egyáltalán nem. Sőt! Érdemes erről kicsit beszélni, olvasd hát el a gondolatait egy DJ-nek a számkérésekről.
Számkérés
Kattints ide a teljes bejegyzéshez

Mire jó a ceremóniamester vagy a vőfély?

Valahogy az idei esküvő-szezon többször előhozta belőlem ezt a nem is annyira szakmán kívüli kérdést. A zenei szolgáltató és a CM vagy vőfély együttműködése sokban járul hozzá egy lagzi sikerességéhez. Ezért is veszem most ezt a témát górcső alá.
Ceremóniamester vagy vőfély
Kattints ide a teljes bejegyzéshez

2000-es évek zenéinek méltatlan mellőzése

Van, akinek már régi és van, akinek még túlságosan friss. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a két ok van, ami a címben szereplő korszak zenéinek gyakoribb játszását vagy kérését gátolja. Pedig a tánczene minden típusában vannak kiemelkedő, bulikat felrázó slágerek innen. Beszéljük ki és mentsük meg a 2000-es évek nagy buli-himnuszait!
2000-es évek zenéi
Kattints ide a teljes bejegyzéshez

Rane One teszt

Figyelem! A Blogbejegyzést csak techguruknak ajánljuk. :) Ismerkedj meg Rane új, forradalmi DJ kontrollerével a One-al, Dj Androméda és a TSS Rendezvény Dj segítségével!
Rane One teszt
Kattints ide a teljes bejegyzéshez