tss rendezvény dj pápa

Blog - TSS Rendezvény DJ

Esküvői DJ Árak, avagy mit nevezünk jó ár-érték aránynak

Tudom, hogy erre keresed a választ kedves Olvasó, a fejedbe látok. :) Voltam a cipődben én is, hisz már túl vagyok életem Nagy Napján ezért is tudom, hogy nehéz a dolgod. Egy lagzi tervezésénél szükség van sarokszámokra, amivel számolnotok kell. Meddig nyújtózkodhattok? Hogyan kaptok minőségi szolgáltatást jó áron? Mennyit érdemes áldoznotok erre? Ezekre igyekszünk választ adni a bejegyzésben.
Kattints ide a teljes bejegyzéshez

Szertartás és vacsora zenék a Nagy Napra

Ötleteket keresel a polgári szertartás aláfestő zenéire? Keresed a legmegfelelőbb bevonuló zenét? Nincs még elképzelésed, hogy milyen háttérzene illik a vacsorához és a lagzira hangolódáshoz? Segítünk neked jó tanácsokkal, tippekkel; elmondjuk mikre érdemes figyelni és milyen zenéktől lesz varázslatos a Nagy Nap. A zenehallgatáshoz szükséged lesz a Spotify segítségére!
Kattints ide a teljes bejegyzéshez

DJ vagy zenekar az esküvőre

Kedves Jegyespár, akik már rádöbbentetek, hogy egy esküvő mennyi szervezést, felkészülést és döntést igényel! Engedjétek meg, hogy segítsek nektek egy picit, hogy mérlegelni tudjátok a zeneszolgáltatóval kapcsolatos választási lehetőségeket. A fő kérdés rendszerint az, hogy a talpalávalót Esküvői Dj-re, vagy zenekarra bízzuk. Lássuk melyik való nektek!
Kattints ide a teljes bejegyzéshez