tss rendezvény dj pápa
TSS Rendezvény Dj

Referenciák, vélemények rólunk...

"Óriási figurák, igazán remek szakemberek, vidám páros, hozzáértő duó, több nem is kell egy igazán jó bulihoz! Csak ajánlani tudom/tudjuk, mert számukra nincs lehetetlen.
Csak titeket TSS Rendezvény DJ-t hívunk minden rendezvényünkre, hiszen a nagy napunkon megmutatattátok, hogy milyenek a profik. Köszönjük!!!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Juli és András
Győr
"Kedves, aranyos, szimpatikus pár! Lehetetlen számukra nincs, mindent meg lehet velük beszélni. A váratlan körülményekhez hamar alkalmazkodnak. Fergeteges bulit tudnak csapni. És még sorolhatnánk a sok jó dolgot, de mi csak ajánlani tudjuk őket!! Köszönjük nektek még egyszer a jó bulit!!!!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Elvira és Péter
Veszprém
"Nagyon tudjuk ajánlani bárkinek Tomiékat. Rugalmasak, kedvesek, könnyen megtaláltuk a közös hangot már az előzetes egyeztetésekkor is. A nagy napunkon pedig hihetetlen hangulatot csináltak, épp ahogy szerettük volna. Szuperek vagytok, köszönjük!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Julcsi és Gábor
Örvényes
"Kedves Tamás és Inez! Köszönjük a hétvégét! Nagyon jól éreztük magunkat, és nem csak mi, hanem a vendégektől is ezt a visszajelzést kaptuk. Arról nem beszélve, hogy olyan embereket megmozgattatok, akik az esküvő előtt fogadkoztak, hogy nem fognak táncolni. Sikerült a korosztályok közti szakadékot is áthidalni, jó volt látni gyereket, fiatalt, felnőttet és időset egyszerre a táncparketten. Mindenki hallhatott a saját ízlésének megfelelő zenét, odafigyeltetek a kívánságaikra és a mi kéréseinket is 100%-ban teljesítettétek. Köszönjük,hogy az estét levezényeltétek és gördülékenyen ment minden. Ha számít, csak ajánlani tudunk benneteket és az biztos, hogy a 10 éves házassági évfordulonkón is ti fogtok zenélni!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Fanni és Máté
Pápa
"Nagyon köszönjük Tamásnak és Ineznek, hogy elvállalták az esküvőnk, lakodalmunk hangosítását, a zene szolgáltatását. Az első megbeszélés során eldöntöttük: "Ők kellenek nekünk!" Szimpatikus páros, rugalmasak és felkészültek. Nem okoz gondot nekik az improvizálás, megtesznek mindent annak érdekében, hogy az Ifjú pár ugyanúgy szórakozhasson, mint a Násznép. A hang- és fénytechnika komoly és ők profin kezelik (kül- és beltéren egyaránt)! Fergeteges hangulatot varázsoltak a hajnalig tartó lakodalomba, megmozgattak mindenkit gyerektől - nyugdíjasig! Nagyon meg vagyunk elégedve azzal a szolgáltatással amit nyújtottak! Örömmel ajánljuk mindenkinek!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Iza és Lackó
Sárvár
"Inez és Tamás a legjobbfejek ez már az első találkozáskor kiderült. Nagyon könnyű velük egy húron pendülni, hiszen végtelenül rugalmasak és nyitottak minden ötletre emellett a saját tapasztalatukkal és tanácsaikkal is sokat segítenek a részletek kidolgozásában. A sok teendő mellett megnyugtató érzés volt, hogy a zenei szolgáltatással kapcsolatban a legkisebb aggodalom sem merült fel bennünk. A mi esetünkben az időjárás okozott fejtörést a kültéri esküvőnk megvalósításában de Nekik hála az utolsó pillanatig húzhattuk a döntést azzal kapcsolatban, hogy hova pakoljanak és megtarthattuk álmaink esküvőjét kültéren, majd egy óriási bulit csaptunk hajnalig. Nélkülük ez nem sikerült volna.  Profi csapatot alkotnak, szívből ajánljuk őket!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Adri és Ádi
Győr
"Nagyon örülünk neki, hogy rájuk bíztuk az esküvőnk zenei lebonyolítását, igazán szuper hangulatot csináltak és felejthetetlené varázsolták az esténket. Már az első találkozás alkalmával megtaláltuk a közös hangot, és igyekeztek minden kérésünket teljesíteni. Egyedi ötleteikkel segítettek minket az előkészületek folyamán, és a nagy napon is minden a megbeszéltek szerint zajlott. Kifogástalan volt a hangzás és a fények, igazán felkészült csapat. Tökéletesen sikerült az esküvőnk, köszönjük nekik. Ha egy jó hangulatú, színvonalas szolgáltatást kerestek, őket szívből ajánljuk!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Szilvi és Zsolti
Pápa
"Kedves Totó és Inez! Óriási bulit csaptunk és felejthetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak. Olyan barátainkat láthattuk táncolni, akiket azt hittük soha nem fogunk :D. Nagy örömünkre szolgált, hogy  a TSS zenélt a lagzinkban. Segítettetek a szertartás zenéiben és a nyitótáncéban is. Remekül ismerted fel Totó a közönség igényeit. A felszerelésed megúszta a részegeket és a csokordobást is, bár az utóbbi hajszálon múlt, az előbbit pedig  elképesztő türelemmel kezelted :D. Tiszta szívből ajánlunk titeket minden párnak, akik igényes, változatos zenei szolgáltatást szeretnének. Mégegyszer köszönjük! :)"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Eszti és Tomi
Pápa
"Köszönjük nektek mégegyszer a szuper munkátokat! Óriási hangulatot teremtettetek a nagy napunkon! Mindenben lehetett rátok számítani, köszönjük a rugalmasságotokat is!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Zsani és Tomi
Győr
"Nagyon jó döntés volt, hogy őket választottunk. Segítőkészek és barátságosak! Mi és a vendégeink is jól érezték magukat. Köszönjük, hogy emlékezetessé tettétek a nagy napunkat!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Angi és Árpi
Ajka
"Profi technika, rugalmasság és precízitás. Azt a zenei szolgáltatást nyújtják, amit ígérnek, sőt, ha kell, rögtönöznek is. Köszönjük Ineznek és Tamásnak az esküvőnkön való közreműködést!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Laura és Máté
Budapest
"Drága Inez és Tamás! Amikor tavaly szeptemberben rábukkantunk a honlapotokra, azt hittük, megtaláltuk a tökéletes szolgáltató-párost a nagy napunkra. A pénteki lagzinkon viszont egyszer csak már nem csupán szolgáltatók voltatok nekünk, hanem sokkal inkább a násznépünk teljes értékű tagjai. 🙂 Minden, de tényleg minden elképzelésünket megvalósítottátok, és egy olyan személyre szabott bulit hoztatok össze nekünk, amiért a szervezés (és átszervezés) minden nehézsége ellenére simán végigcsinálnánk újra az egészet. 🙃 Bevallom, mivel már nem vagyok az a kifejezetten bulizós fajta, kicsit aggódtam amiatt, hogy vajon hogyan fogom majd rávenni magam, hogy viszonylag sokat tartózkodjak a tánctéren. Ehhez képest amikor végre elszabadult a pokol, konkrétan mosdóba nem tudtam kimenni, és a tüdőm kiköptem, mert egymás után pörgettétek a kedvenc számaimat. 😀 Végigugráltam az éjszakát, olyan izomlázam van, mint az állat, cserébe viszont hangom az legalább nincs. 😀 Minden rezdülésünket figyeltétek, olyan érzés volt az egész, mintha ezer éve ismernénk már egymást. 🙂 Tamás, külön köszönet, hogy minimálisra szorítottuk a mulatóst, hálám jeléül ígérem, nem szólítalak többé DJ bácsinak. 😀 Szívből remélem, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy Veletek bulizhattam. 🙃 Nagyon-nagyon köszönünk Nektek mindent! 🙂"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Cinti és Ádám
Győr
"Kedves, vidám és barátságos páros! Segítettek az előkészületek folyamán, az esküvőn nagyon jól éreztük magunkat és nem csak mi, hanem a násznép is! Szerintem én elmondhatom azt magamról, hogy végig táncoltam az éjszakát. Felkészült, szuper csapat. Köszönjük szépen a rugalmasságotokat!"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Szimi és Ricsi
Vönöck
"Kedves Inez és Tamás! Az elején úgy vettük észre, hogy a násznépünk egy része kicsit tart a választásunktól, amiért dj szolgáltatja a talpalávalót a lagzinkunkon.. aztán elég hamar megtelt a tánctér és ez bizony folyamatosan így is maradt. 😁 (Én már konkrétan azt vártam mikor teszel be valami olyan számot, amit nem annyira kedvelek, hogy végre le tudjak ülni inni egy kis vizet... 😂 ) Külön köszönjük, hogy a mulatós blokkot kihúztad amíg kellett, aztán zseniálisan hoztad be a latin és retró hangulatot... majd a végén a tipikus, barátokkal együtt éneklős zenék is működtek! 😍
Minden sokkal jobban sikerült, mint ahogy elterveztük!
❤️😍 A mi nagy napunk tényleg nagy lett... Életünk partija volt és még ezerszer átélnénk újra, annyira jó élménnyé tettétek! Köszönjük! ❤️
Ui. A násznép pár tagja egyenesen rajongótok lett, percenként hallgattam, hogy mennyire király a DJ és milyen profik a fények! 😁
Uui. Ineznek pedig külön köszönjük, amiért a kicsiket is bevette a buliba, szerintünk nekik is nagy élmény volt, ahogy láttuk az arcokat.
❤️😍"
TSS Rendezvény DJ vélemények
Szandi és Joci
Győr
Az  idézett vélemények Facebook lapunkról származnak!

Néhány eddigi TSS rendezvény helyszín, a teljesség igénye nélkül:

Playa Luna

8500 Pápa, Mátyusházapuszta 1.
http://playaluna.hu/
+36 20 910 7665
Playa Luna
Dudits Kastély

Sobor, Kossuth u. 13, 9315
http://www.dudits.eu/
(06 96) 287 258
Dudits Kastély Sobor
CulinArt Esküvő és Rendezvénypark

9091 Ravazd
+ 36 20 330 9752
CulinArt Esküvő és Rendezvénypark
Volcz Családi Birtok

8400 Ajka, Bajcsy-Zsilinszky u.
https://www.volczbirtok.hu/
+ 36 70 409 5320
Volcz Birtok
Villa Dolce Vita

Táplánszentkereszt, Park u. 1, 9761
http://www.villadolcevita.hu/
+36 30 937 7340
Villa Dolce Vita
Hotel História Malomkert

8200 Veszprém, Fenyves u. 15
https://www.hotelmalomkert.hu/
+36 88 579 230
Malomkert Veszprém
Huszár Vendéglő

8242 Örvényes, Malom u. 4
https://huszar.info/
+36 87 449 072
Huszár Vendéglő
Vadkert Major

9600 Sárvár, Vadkert krt. 2
http://www.vadkertmajor.hu/
+36 30 683 7508
Vadkert
Szent-Miklós sétahajó

Balatonfüred
Szent-Miklós hajó
Völgyikút Ház

Veszprém, Kopácsi u. 2, 8200
http://www.volgyikut.hu/
+36 30 429 3341
Völgyikút Ház
Tornai Pincészet

Somlójenő, külterület hrsz. 1248, 8478
https://www.tornaipince.hu/
+36 70 339 9821
Tornai Pincészet
Land-Plan Hotel & Restaurant

Töltéstava, Külterület 078/29, 81. sz. főúton, 9086
http://landplanhotel.hu/
(06 96) 900 490
Land-Plan hotel
Petőfi Sándor Gimnázium

Pápa, Várkert út 6, 8500
+36 70 339 9821
Petőfi Aula
Hangár 61

Pápa, Vak Bottyán u. 61, 8500
http://hangar61.hu/
06 30 881 0061
Gróf11 Étterem & Vendégház

Pápa, Gr. út 11, 8500
https://grof11.hu/
(06 89) 316 356
Gróf11 Étterem
Ördög Pince

Pápa, Várkert út 6, 8500
+36 70 339 9821
Ördög Pince
Fröccs Terasz

Pápa, 8500 Fő tér
+36 89 820 080
Fröccs terasz Pápa
Fekete Lyuk

Pápa, Korvin u. 19, 8500
https://www.facebook.com/fekete.lyuk/
+36 20 540 7766
Fekete Lyuk
Galéria Bisztró

Pápa, Korvin u. 19, 8500
+36 20 540 7766
Galéria bisztró
Nekünk8

Pápa, Nyolcadik u. 1, 8500
+36 20 540 7766
Nekünk8
Várkertfürdő

Pápa, Várkert út 5, 8500
https://papaivarkertfurdo.hu/
+36 89 512 600
Várkertfürdő Pápa
Edvy Malom Fogadó

Pápa, Gyimóti út 91, 8500
http://www.edvymalom.hu/hu
+36 30 641 4092
Edvy Malom
Hasprai Vendégház

8564 Ugod, külterület
+36 30 499 2949
Hasprai Vendégház